Velt eco-tuindagen

Open dag van Velt (vereniging ecologisch leven en telen).

Deze dag ben je van harte welkom in ons voedselbos. Laat je inspireren door een natuurlijke omgeving waar ruimte is voor mens en dier en elke plant zijn functie heeft. Ik geef twee korte rondleidingen, 1 keer in de ochtend en 1 keer ‘s middags. Daarnaast ben ik er natuurlijk voor vragen. Er is koffie, thee, vlierbloesemlimonade en er zijn lekkere hapjes uit het voedselbos.

Christianne Derikx is aanwezig met haar honing en demonstratie bijenkasten. Annemarie van den Heuvel van Anne Flora kan je van alles vertellen over ecologisch tuinieren. En Carla Teer, keramiste uit Heesch, is aanwezig met haar ecoprintkaarten. Edwin Groenendijk van Lempe is aanwezig en hij heeft voor deze dag een prachtig boogscherm geplaatst!

Tenslotte zijn er vrijwilligers van Berne Buurtbos en zij kunnen je van alles vertellen over de plannen m.b.t. voedselbossen in de gemeente Bernheze.

In Nederland en België zijn dit weekend diverse tuinen geopend voor bezoek. In Oss e.o. kun je terecht bij Land van Tosse en Neffe d’n bocht in Oss en de Picknicktuyn in Lith. Kijk even goed voor de openingstijden, die verschillen per locatie. Ik ben alleen zaterdag geopend.

Datum

01 jun 2024
Expired!

Tijd

10:00 - 16:30

Meer info

Read More

Locatie

Schrikkelbos
Schrikkelvenstraat 5, Heesch
Read More