Workshop natuurmandala en rondleiding

In samenwerking met Floral Designer Christel Kamphuis organiseer ik deze belevingsdag: rondleiding in het voedselbos en een workshop bloemen/natuurmandala maken.

Je wordt ontvangen met koffie en iets lekkers. Na een korte uitleg volgt de rondleiding in het nog jonge voedselbos. Je zult zien wat je allemaal kunt telen op een relatief klein stukje grond en in ons Hollandse klimaat. Terwijl de lunch wordt klaargemaakt gaat Christel met jullie op zoek naar mooie materialen voor de workshop. Bloemen, bladeren, takjes, vruchten, steentjes etc. Anders leren kijken naar het moois dat de natuur ons biedt.

Na een overheerlijke lunch gaan we als het weer het toelaat buiten een mandala leggen  en anders binnen. Op een speelse manier gaan we een compositie maken. Spelen met vormen, kleuren, structuren, contrast en ritme. Het maken van een mandala geeft plezier en heeft een helende werking. Leer aandachtig kijken naar bloemen, bladeren en structuren, je ziet telkens nieuwe details. Het is een belevingsworkshop, je neemt dus de ervaring mee naar huis. Een foto maken van je kunstwerk is een aanrader.

Je zult zien, dit smaakt naar meer en door de seizoenen heen zijn er zoveel verschillende materialen waardoor je je kunt laten inspireren.

Schrijf je snel in, nu voor een introductieprijs van €65,- per persoon.

Datum

13 apr 2022
Expired!

Tijd

Met uitloop tot 14.30
10:00 - 14:00

Kosten

€65.00

Meer info

Aanmelden

Locatie

Schrikkelbos
Schrikkelvenstraat 5, Heesch
Aanmelden