Meditatieve wandeling (maximale aantal deelnemers is bereikt)

Op dinsdag 1 september, de Wereldgebedsdag voor de Schepping, organiseert parochie De Goede Herder een meditatieve groepswandeling. Aan de hand van het Zonnelied van Franciscus van Assisi wandelen we naar de Mariakapel en door het Schrikkelbos, als oefening in de bewustwording van onze verbondenheid met en afhankelijkheid van de aarde. De wandeling voert ons langs de vier elementen waaruit alle leven is opgebouwd: water, aarde, lucht en vuur. Op iedere plek staan we stil voor een korte meditatie en voor een uitleg van wat we om ons heen kunnen zien, horen, voelen en proeven, zoals een natuurvijver en een grote hoeveelheid eetbare, medicinale en bloeiende vaste planten.

Datum

01 sep 2020
Expired!

Tijd

13:30 - 15:30

2 reacties

  1. Hoi Marian,

    Mijn naam is Ingeborg en ik las het artikel zojuist in de Bernhezer. Ik heb een grote voorliefde voor de natuur, Franscicus en meditatie, dus werd helemaal blij met jou aanbod om op 1 sept mee te wandelen.
    Tot mn verbazing werd ik nog enthousiaster toen ik zag dat je een voedselbos hebt aangelegd! We gaan in oktober starten met de aanleg hiervan en hebben in mei een natuurvijver aangelegd, hoe mooi is het om te zien dat jij/ jullie dit ook hebben gedaan. Hier word ik zo blij van 🙂 Graag zie ik je op 1 sept. as .
    Verbonden hartegroet Ingeborg van Heumen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *